Singles TAMTAM
De wegwijzer voor singles!
Home
Uitgaansagenda
Speeddate-agenda
Activiteiten
Reizen
Dating
Salsa dansen
Salsa dansen


Dol op salsa?
Kijk dan eens op de meest complete salsa-agenda van Nederland!


Salsa Festival 2008 - Haarlem - 24, 25 en 26 oktober (Haarlem Salsa Congres)
In laatste weekend van oktober is weer in het centrum van Haarlem het jaarlijkse Haarlem Salsa Dance Festival.
Op dit festival zijn verschillende topdansers van over de hele wereld aanwezig om salsa workshops te geven. Verder zijn er internationale top DJs om de salsa muziek te verzorgen waarop tot laat in de nacht gedanst kan worden. Het festival wordt georganiseerd door Stichting Alma Latina en Salsa danssschool SalsaMotion.

Haarlem Salsa Congress programma
Dit jaar is het Haarlem Salsa Congres weer een 3 daags evenement vol plezier en entertainment waar salsa dansers vanuit de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten, leren, dansen en inspiratie kunnen opdoen.
 
Het congress heeft 33 workshops op 4 verschillende niveau's en spetterende salsa party's met shows.
Ook nu hebben we weer bekende leraren uitgenodigd vanuit de hele wereld, o.a uit de Verenigde Staten, Spanje, Engeland,Frankrijk, Portugal en natuurlijk ook uit Nederland. Zij gaan de deelnemers aan dit eerste en oudste Salsa festival van Europa verrassen met hun laatste nieuwe salsa moves.

De leraren: Burju Hurturk (USA),Victor Perez (USA),Eric Freeman (USA), Al Liquid Silver (USA), Karla Espinoza (USA), Nuno & Vanda (Portugal), Farid & Barbara (France), Lee & Shelly (UK), Terry & Yolande (UK), Manuel Mascarell (Spain), Brain & Mechteld (NL), Paul 'Gallito' Baarn (NL), Morry Krispijn (NL) en MamboMike (NL)

De workshops worden gehouden in de Philharmonie. Dit prachtige theater is gelegen in het centrum van de stad Haarlem, direct naast de middeleeuwse kerk, de St. Bavo. Alle workshops zijn engels gesproken. Daarnaast is dit festival een non-smoking event.
Naast deze workshoplocatie ligt het 4-sterren+ Hotel Frans Hals en het restaurant Koetjes & Kalfjes, sponsors van het Haarlem Salsa Festival.

Openingparty
Vrijdag 24 oktober start het grootste Salsa festijn van Nederland: het SALSA FESTIVAL HAARLEM.
De feestelijke opening van dit jaarlijks door de Alma Latina Foundation en Salsamotion Club Asi georganiseerde Salsa event vindt plaats in het Patronaat, met een sensationeel live optreden van de Colombiaanse formatie La-33. DJ's Sizzla en Andres vervolmaken deze nacht vanachter de draaitafels.

Tickets
Tickets voor het festival zijn nu online te bestellen. Na je betaling via Ideal of creditcard ontvang je gelijk je I-tickets met barcode die je toegang geeft tot het congres. Klik hier om tickets te bestellen.

Wij verheugen ons om jullie weer te mogen begroeten op het Haarlem Salsa Festival en kijken uit naar weer een fantastisch weekend met een goede sfeer in een heel bijzondere entourage.
Tot bij het Haarlem Salsafestival  van 24 tot en met 26  oktober 2008.

Salsaludos,
Tonka Barrera en Andre Gahrmann - Alma Latina Foundation - Haarlem


Bron: Haarlem Salsa Festival Nieuwsbrief 04-juli-2008