DE MEEST OVERZICHTELIJKE SINGLESAGENDA VAN NEDERLAND!
Wil jij ook andere singles ontmoeten, samen uitgaan of iets ondernemen? Want laten we eerlijk wezen… met elkaar is toch wel even gezelliger dan alleen!

Voor wie is deze website bedoeld?
Voor alle singles, vrijgezellen, alleengaanden, alleenstaanden en eenoudergezinnen op zoek naar vertier en een relatie.

Met de Singles TAMTAM website willen we alle singles een startpagina bieden die in al hun behoeften voorziet, zonder eindeloos het internet af te moeten speuren. Je hoeft jezelf alleen maar af te vragen…. WAT WIL IK? en te kiezen uit een van de categorieën hieronder.

DATINGActiviteitenACTIVITEITENREIZEN
Voor de single die liever een partner ontmoet via een online dating website, speeddating of dinnerdating.

Hier vind je datingsites voor hetero’s, homo’s, 50-plussers, hoog-opgeleiden en christelijken. We hebben ze onderverdeeld in overzichtelijke categorieën. Er zijn datingsites met gratis aanmeldmogelijkheid, betaalde inschrijving en persoonlijkheidstesten.
Voor als je graag actief bezig bent hebben we diverse activiteiten en clubs overzichtelijk per regio in kaart gebracht.

Ga je graag naar de fim, theater, uit eten, fietsen, zeilen, wandelen en wil je jouw vrienden- en kennissenkring uitbreiden? Dan is het de moeite waard eens een kijkje op deze pagina te nemen!
Wil je graag op reis, maar liever niet alleen? Zie je er tegenop om alleen met een singlesgroep weg te gaan? Nergens voor nodig!

Bijna iedereen ervaart een drempel om alleen in een groep te stappen. Het is even durven, maar je krijgt er heel veel voor terug. Talloze vriendschappen en relaties onstaan tijdens deze dagtrips, weekenden en vakanties.
IK WIL DATENIK WIL ACTIEIK WIL OP REIS