Activiteiten

Activiteitenclubs voor singles en éénoudergezinnen bij u in de buurt.

Gaat u graag naar de film, het theater, uit eten, sporten, fietsen, zeilen, wandelen enz. én wilt u uw vrienden- en kennissenkring uitbreiden?

Neem dan eens een kijkje bij een van de activiteitenclubs bij u in de buurt!

Activiteiten

 

VRIENDEN EN ACTIVITEITENCLUBS
LANDELIJK & REGIONAAL

KENNISSENKRING.NL Sociaal contactnetwerk en afspreekplatform voor actieve alleenstaanden/singles 35 jaar tot ver in de senioren leeftijd.
NIVON.NL Natuurvrienden en cultuur (activiteiten, reizen en wandelen, NATUURVRIENDENHUIZEN). Bij Nivon ga je groen op reis, ontmoet je nieuwe mensen en word je oneindig veel ervaringen rijker.
CHISPLE.COM Ontmoetingsplaats voor mensen die snel en eenvoudig nieuwe contacten willen leggen. Ontmoet gelijkgestemden! Of je nu samen wil sporten, wandelen, reizen of andere anctiviteiten wil ondernemen, met Chisple vind je altijd wel iemand die dit met jou wil doen.
SOLAS.ORG Gezellige vriendenclub voor actieve alleengaanden in de leeftijd van 25 tot 65 jaar. Een aantal afdelingen hanteert een ondergrens van 35 jaar, ook is er een afdeling voor jongeren van 25 tot 40 jaar.
Regio’s: Amersfoort, Amsterdam, Twente, Venlo, Arnhem&Nijmegen.
SPORTPARTNER.COM – WANDELEN VOOR SINGLES Dé wandelmaatje site van Nederland! In Nederland zijn er tienduizenden leden op Sportpartner. Ook bij jouw uit de buurt. Meld je aan en kijk even rond. Gewoon vrijblijvend, zonder verplichtingen.
GO-OUT.NL De nadruk ligt bij Go-Out! op gezelligheid, samen leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten.  Al meer dan 20 jaar organiseren wij dag- avond- en weekeind uitjes. De meeste deelnemers zijn 40+ jaar en hun interesses en activiteiten zijn breed.
FUNBREAKS.NL Organiseert ACTIVITEITEN EN REIZEN voor singles van 30 t/m 65 jaar.
MAATJEGEZOCHT.NL Sportmaatjes – zeilmaatjes – stapmaatjes – concert maatjes – vakantiemaatjes, festival maatjes – samen op reis – spel maatjes – wandelmaatjes – fietsmaatjes. Bezoek onze FACEBOOK PAGINA en vindt nieuwe vrienden en vriendinnen!
FRIENDS4FUN.NL Activiteitenclub. Organiseren 6 activiteiten per 4 maanden, van een escaperoom tot boerengolf en van een museumbezoek tot een stadswandeling met gids. Er staan altijd zowel sportieve (binnen en buiten) als culturele activiteiten op de agenda. Leeftijd: eind 20-begin 50.
Regio’s: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.
NIEUWEMENSENLERENKENNEN.NL Bij NMLK maak je vernieuwende events (AGENDA) mee met mensen die uit hetzelfde hout gesneden zijn als jij. Je hebt samen lol, doet nieuwe ideeën op, deelt ervaringen en maakt in no time nieuwe vrienden. Om gelijkgestemden te ontmoeten is het leeftijdsverschil van deelnemers aan events nooit groter dan 25 jaar.
ACTIVCROWD.COM Activiteiten met mensen 31-51jr in regio Den Haag, Delft en Leiden
SOSHOLLAND.NL Wij zijn een vereniging, die al sinds 1996 zeilers met en zonder eigen schip samenbrengt. Onze schepen gaan van klein tot groot en onze ACTIVITEITEN vinden plaats op de Nederlandse binnenwateren en op zee. Je vindt onze leden door heel Nederland en soms ook daarbuiten.
AKTIVO.NL Stichting Klub Aktivo is een landelijke organisatie die tot doel heeft om alleenstaanden en alleengaanden bij elkaar te brengen via gezamenlijke ACTIVITEITEN. Vrijwel ieder weekend meerdere activiteiten door heel Nederland. Klub Aktivo is een club voor alleenstaanden en alleengaanden. De gemiddelde leeftijd is rond de 55 jaar.
ACTIVITEITENCLUB FUN4U Facebookgroep. Activiteiten en uitgaansclub/30+ jaar.
Regio Enschede/Twente
UITGROEPFRIESLAND.NL Al meer dan vijftien jaar organiseren wij de leukste uitjes voor iedere Fries en niet-Fries van 35 tot 57 jaar. Omdat wij geen winstoogmerk hebben zijn onze activiteiten voor iedereen betaalbaar.

 

Logo 163x37

Met deze website willen we alle singles een startpagina geven die in hun behoeften voorziet zonder eindeloos het internet af te moeten speuren.